ورود | عضویت

  • سالاد و پیش غذا
  • شیرینی و دسر
  • صبحانه
  • غذای ایرانی
  • میان وعده
  • نهار و شام
  • نوشیدنی
منو
  • سالاد و پیش غذا
  • شیرینی و دسر
  • صبحانه
  • غذای ایرانی
  • میان وعده
  • نهار و شام
  • نوشیدنی
صفحه اصلی
دستور پخت
سالاد و پیش غذا
شیرینی و دسر
صبحانه
غذای ایرانی
میان وعده
نهار و شام
نوشیدنی
سر آشپز ها
ارسال دستور پخت
فرم ثبت نام سرآشپز ها
رستوران گردی
وبلاگ
تماس با ما
درباره ما
×

ترفند چند مدل ته دیگ

ته دیگ برنج زعفرونی: روغن داغ+ زعفران دم کشیده+ ته استکان آب مواد بالا رو مخلوط میکنیم. روی گاز قرار میدیم. به جیلیز و ویلیز…

تیم محتوا 28 آبان 1401
0 Comments

گرفتن تلخی لیمو ترش

۲- بعد از شستشوی لیموترش ها یک پارچه پهن کنید تا پوستش خشک بشه و موقع آبگیری گازش از بین بره و باعث تلخی نشه.(البته…

تیم محتوا 28 آبان 1401
0 Comments

پولبیبر چیست

این فلفل در کشورهای ترکیه و سوریه به عنوان چاشنی غذاهای خاورمیانه ای و مدیترانه ای استفاده می شود. ظاهر این فلفل شبیه فلفل دلمه…

تیم محتوا 22 آبان 1401
0 Comments

چطور کدو حلوایی شیرین انتخاب کنیم

موقع انتخاب، به رنگ کدو حلوایی دقت کنید، کدو حلوایی سبز طعم و مزه ندارد و نوع نارنجی آن شیرین و خوشمزه است و به دو شکل…

تیم محتوا 21 آبان 1401
0 Comments

اسم چند مدل پاستا معروف را یاد بگیریم

اسپاگتی: اسپاگتی، یکی از محبوب ترین انواع ماکارونی است که به طور گسترده در سراسر جهان سرو می‌شود. اسپاگتی، کلمه ای ایتالیایی، به معنی “رشته…

تیم محتوا 18 آبان 1401
0 Comments

چرا کیکمون پف نمیکنه

از مهم ترین نکاتی که رعایت نکردن آنها موجب پف نکردن کیک می شود: بیکینگ پودر خراب یا کهنه شده. سفیده را کامل نزدید و…

تیم محتوا 16 آبان 1401
0 Comments

چطور ادویه خورشتی خانگی درست کنیم

ادویه از مهم‌ترین اجزا تشکیل‌دهنده یک غذا هستند. در بسیاری از فرهنگ‌های مختلف مرسوم است که در پخت غذا از ادویه استفاده می‌کنند به طوری…

تیم محتوا 16 آبان 1401
0 Comments

معرفی مدرسه آشپزی کردن بلو Le Cordon Bleu

مکان: پاریس، فرانسه، لندن، انگلستان، اتاوا، کانادا، بانکوک، تایلند، سیدنی، استرالیا اگر شما هم قصد تحصیل در رشته قنادی در اروپا را داشته باشید بی شک یکی…

تیم محتوا 16 آبان 1401
0 Comments

میکروگرین (ریز سبزی) چیست؟!

میکروگرین‌ها گیاهان‌ کوچک خوراکی جوان و لطیف هستندکه با استفاده از بذر گونه‌های مختلف سبزیجات، گیاهان علفی‌، گیاهان معطر و گیاهان خوراکی وحشی تولید می‌شوند.…

تیم محتوا 16 آبان 1401
0 Comments

چه کار کنیم گردو فسنجان روغن بیندازد

تفت دادن: گردوهای آسیاب شده را قبل از اینکه آب سرد اضافه کنید کمی تفت دهید.(هم بوی خامی گردو از بین میرود و هم بهتر…

تیم محتوا 14 آبان 1401
0 Comments
Load More

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • سر آشپز ها
  • رستوران گردی
  • وبلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • فرم ثبت نام سرآشپز ها
منو
  • صفحه اصلی
  • سر آشپز ها
  • رستوران گردی
  • وبلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • فرم ثبت نام سرآشپز ها

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Pinterest Whatsapp Telegram

درباره ما

تمام حقوق این وبسایت متعلق به دلی شو می باشد.

تماس با ما