ترفند چند مدل ته دیگ
ته دیگ برنج زعفرونی: روغن داغ+ زعفران دم کشیده+ ته استکان آب مواد بالا رو مخلوط میکنیم. روی گاز قرار میدیم. به جیلیز و ویلیز…
ته دیگ برنج زعفرونی: روغن داغ+ زعفران دم کشیده+ ته استکان آب مواد بالا رو مخلوط میکنیم. روی گاز قرار میدیم. به جیلیز و ویلیز…
۲- بعد از شستشوی لیموترش ها یک پارچه پهن کنید تا پوستش خشک بشه و موقع آبگیری گازش از بین بره و باعث تلخی نشه.(البته…
این فلفل در کشورهای ترکیه و سوریه به عنوان چاشنی غذاهای خاورمیانه ای و مدیترانه ای استفاده می شود. ظاهر این فلفل شبیه فلفل دلمه…
موقع انتخاب، به رنگ کدو حلوایی دقت کنید، کدو حلوایی سبز طعم و مزه ندارد و نوع نارنجی آن شیرین و خوشمزه است و به دو شکل…
اسپاگتی: اسپاگتی، یکی از محبوب ترین انواع ماکارونی است که به طور گسترده در سراسر جهان سرو میشود. اسپاگتی، کلمه ای ایتالیایی، به معنی “رشته…
از مهم ترین نکاتی که رعایت نکردن آنها موجب پف نکردن کیک می شود: بیکینگ پودر خراب یا کهنه شده. سفیده را کامل نزدید و…
ادویه از مهمترین اجزا تشکیلدهنده یک غذا هستند. در بسیاری از فرهنگهای مختلف مرسوم است که در پخت غذا از ادویه استفاده میکنند به طوری…
مکان: پاریس، فرانسه، لندن، انگلستان، اتاوا، کانادا، بانکوک، تایلند، سیدنی، استرالیا اگر شما هم قصد تحصیل در رشته قنادی در اروپا را داشته باشید بی شک یکی…
میکروگرینها گیاهان کوچک خوراکی جوان و لطیف هستندکه با استفاده از بذر گونههای مختلف سبزیجات، گیاهان علفی، گیاهان معطر و گیاهان خوراکی وحشی تولید میشوند.…
تفت دادن: گردوهای آسیاب شده را قبل از اینکه آب سرد اضافه کنید کمی تفت دهید.(هم بوی خامی گردو از بین میرود و هم بهتر…