ترفند چند مدل ته دیگ

ته دیگ برنج زعفرونی:

روغن داغ+ زعفران دم کشیده+ ته استکان آب

مواد بالا رو مخلوط میکنیم.

روی گاز قرار میدیم.

به جیلیز و ویلیز افتاد برنج رو آبکش میکنیم روش میریزیم و فشار میدیم.

اجازه میدیم دم بکشه.

ته دیگ سیب زمینی:

روغن داغ+ زردچوبه+ در صورت دلخواه نمک

سیب زمینی رو حلقه حلقه کن

بذار داخل قابلمه یه طرفش سرخ بشه و دلت خواست نمک بزن

میتونین کنجد هم بهش اضافه کنید.

برنج رو روی سیب زمینی ها میریزیم میذاریم دم بکشه.

ته دیگ بادمجان:

بادمجان را پوست بکن حلقه ای بکن و نمک بزن.

نیم ساعت زمان بده و بعد فشارش بده تا تلخیش از بین بره.

روغن رو داغ کن یک طرف بادمجونارو سرخ کن و برگردون.

وقتی برگردوندی برنج رو روی بادمجون ها بریز و اجازه بده تا دم بکشه.

ته دیگ نان لواش یا نان تافتون:

روغن داغ + دو لایه لواش یا یک لایه تافتون

کمی نان را نمدار کن.

روی روغنی که از قبل داغ کردی قرار بده و روش برنج بریز اجازه بپده دم بکشه.

ته دیگ سیب زمینی رنده شده:

روغن+ سیب زمینی رنده شده+ نمک+ فلفل+ زردچوبه

این ته دیگه نیاز به روغن بیشتری داره و شعله گاز هم نباید زیاد باشه.

روغن را داغ کرده و مخلوط سیب زمینی رنده شده و نمک و فلفل را ریخته و فشرده میکنیم.

کمی که خودش را گرفت برنج را روی آن ریخته و اجازه میدهیم تا خوب دم بکشه.

نکات کلیدی در تهیه ته دیگ:

۱- روغن حتماْ باید از قبل داغ بشه.

۲- بعد از گذاشتن در قابلمه ده دقیقه شعله متوسط باشه تا ته دیگ خودشو بگیره بعد شعله رو کم کن.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}