چطور کدو حلوایی شیرین انتخاب کنیم

موقع انتخاب، به رنگ کدو حلوایی دقت کنید، کدو حلوایی سبز طعم و مزه ندارد و نوع نارنجی آن شیرین و خوشمزه است و به دو شکل یافت میشود، گرد و خمره ای. کدو حلوایی های گرد و بیضی شکل طعم و بوی بهتر و همچنین دانه های خوشمزه تر دارند.

کته دیگری که در انتخاب کدو حلوایی خوب و شیرین باید در نظر بگیرید این است که، کدو هایی را که با کمی فشار نشانه لهیدگی در آن ها حس میکنید کنار بگذارید، کدوهایی را بخرید که پوست صاف و سفت و عاری از چروک دارند.

هر چه لک های روی پوست کدو حلوایی کمتر باشد یا اینکه هیچ لکی نداشته باشد بهتر است.

حتی الامکان کدو حلوایی را تهیه کنید که در محل زندگی خودتان کشت شود، در این صورت کدو حلوایی شما تازه تر خواهد بود.

هر چه قدر وزن کدو حلوایی ما بیشتر باشد مواد درون آن پرتر است، هر چند کدو حلوایی های کوچک تر ترد تر و آبدار تر می باشند.

مادامی که کدو حلوایی را برش نداده اید، میتوانید آن را در جایی خنک خارج از یخچال نگهداری نمایید، اما وقتی آن را برش زدید باید مقدار باقی مانده آن را بدون برداشتن تخمه های آن در یخچال و در داخل یک کیسه پلاستیکی نگهداری نمایید.

ساقه ی کدو حلوایی را نکنید، وجود ساقه روی کدو حلوایی باعث ماندگاری بیشتر و جلوگیری از بو گرفتن آن میشود.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}