نکته مهم درباره نگهداری خیار
یکی از اشتباهات رایج این است که خیار را پس از خرید در یخچال قرار میدهند. قرار دادن خیار در دمای یخچال باعث آب انداختن…
یکی از اشتباهات رایج این است که خیار را پس از خرید در یخچال قرار میدهند. قرار دادن خیار در دمای یخچال باعث آب انداختن…
دمای سرد، نشاسته سیبزمینی را به شکر تبدیل میکند؛ وقتی این اتفاق میافتد بافت سیبزمینی شن دار و طعم آن نسبتا شیرین میشود. بهتر است…
یک قابلمه یا ظرف کوچیک انتخاب کنید سپس داخل آن مقداری آب بریزید، در حدی که وقتی داخل آن تخم مرغ میاندازید، روی آن را…
در قابلمه ای (مناسب با مقدار برنج)، آب بریزید (آب باید چهار تا پنج برابر حجم برنج باشد) و روی حرارت زیاد قرار دهید تا…
ابتدا آن را بهدقت پاک کنید. سپس در ظرفی که حداقل سه برابر حجم برنج باشد بریزید و دو بار با آبِ سرد بشویید (هنگام…
یکی از مواردی که باعث تلخی پوست پرتقال میشود وجود پوست سفید رنگ داخل پرتقال است بنابراین باید با دقت و به کمک چاقو و…
از مخلوط زیره سبز (۲۰ گرم)، زنجبیل، دارچین و پودر گشنیز (از هر کدام ۱۰ گرم)، میخک و هل پودرشده (از هر کدام ۵ گرم)…
استاک، مایعی است که از ترکیب موادی مانند گوشت قرمز، استخوان گوساله، گوشت مرغ، ماهی، سبزیجات معطر و ادویههای مختلف که با آب مخلوط کرده…
ایر فرایر یک دستگاه الکترونیکی برای پخت سالم مواد غذایی در آشپزخانه است. معنای لغوی آن سرخ کن با هوا است، اما در فارسی به…
قهوه ترک: همان طور که از اسمش پیداست قهوه ترک تخصصا در کشور ترکیه و همچنین کشورهای خاورمیانه و اروپای شرقی تهیه و استفاده میشود.…