چه کار کنیم گردو فسنجان روغن بیندازد

تفت دادن:

گردوهای آسیاب شده را قبل از اینکه آب سرد اضافه کنید کمی تفت دهید.(هم بوی خامی گردو از بین میرود و هم بهتر روغن می اندازد)

آب سرد:

این نکته بسیار حائز اهمیت است که حتما گردو های آسیاب شده را قبل از پخت با آب سرد قاطی کنید. بر خلاف سایر خورش ها که باید با آب جوش سر و کار داشته باشید، در فسنجان هرچه آب سردتر باشد بهتر است.

تکه های یخ

قبل ازپختن فسنجان به میزان کافی یخ آماده کنید. این تکه های یخ را هر ۱۵ دقیقه چندتایی به خورش اضافه کنید. با اضافه کردن تکه های یخ به خورش در حال جوش، به مغز گردو شوک وارد می شود و در نتیجه روغن آن خیلی زودتر آزاد می شود. این کار به جا افتادن فسنجان نیز کمک می کند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید علاوه بر مغز گردو، می توانید از سایر مغزهای روغنی مانند بادام زمینی، پسته و کنجد نیز برای طبخ این غذای خوشمزه استفاده کنید. یکی از ویژگی های فسنجان جا افتاده این است که بتوانید به خوبی روغن مغزگردو یا هر مغز دیگری را در بیاورید. ما در این آموزش، ترفندهای روغن انداختن فسنجان را به شما می آموزیم.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}