ترشه تره گیلانی
نهار و شام
سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 90 دقیقه
مواد لازم
تره- جعفری- گشنیز زیادتر
برنج نیم دانه یا دانه
آب نارنج یا رب نارنج
نمک
فلفل
تخم مرغ
حبه سیر
زردچوبه
خالواش خشک
مقدار
1 کیلوگرم
نصف استکان
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
3-4 عدد
5-6 عدد بزرگ
به میزان لازم
در صورت دلخواه
طرز تهیه:
1 -
برای یک کیلو سبزی( 500 گرم تره و جعفری با هم باشد و 500 گرم گشنیز) لازم است.
2 -
سبزی را خرد کرده اجازه میدهیم تا آب بیفتد.
3 -
وقتی که آب افتاد برنج نیم دانه یا برنج دانه کامل را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم داخل سبزی خوب پخته شود.(چنانچه برنج نیم دانه باشد زودتر پخته خواهد شد و برنج دانه کامل زمان بیشتری نیاز خواهد داشت. (حین پخت برنج چنانچه نیاز به آب بیشتری بود اضافه میکنیم)
4 -
سبزی و برنج که پخته شد و آب آن کشیده شد کنار میگذاریم.
5 -
سیر را له کرده و با زردچوبه و نمک تفت میدهیم.
6 -
تخم مرغ ها را داخل آن میشکنیم و هم میزنیم کنار میگذاریم.
7 -
مخلوط برنج و سبزی را رو گاز قرار داده- نمک و فلفل و آب نارنج میزنیم اجازه میدهیم کمی بجوشد.
8 -
تخم مرغ های هم زده با سیر را اضافه کرده و در نهایت در صورت دلخواه خالواش اضافه میکنیم.
9 -
5 دقیقه زمان میدهیم تا جا بیفتد .
10 -
(بهتر است این غذا با روغن حیوانی یا کره تفت پخته شود.
نکات مهم:
1 -
میتوانید سبزی و برنج این غذا را از قبل بپزید و در فریزیر نگهداری کنید و قبل از طبخ از فریزیر بیرون اورده و کمی که یخ آن آب شد تخم مرغ و سیر و ادویه و آب نارنج اضافه کنید و طبخ کنید.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5