گل کلم گریل
سالاد و پیش غذا
سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 50 دقیقه
مواد لازم
گل کلم
فلفل دلمه سبز خرد شده
فلفل دلمه زرد خرد شده
فلفل دلمه نارنجی خرد شده
فلفل دلمه قرمز خرد شده
ژامبون
پنیر چدار
پنیر پارمسان
نمک
فلفل
مواد لازم برای تهیه سس :
کره
آرد
شیر
مقدار
1عدد
1عدد
1عدد
1عدد
عدد
2 ورقه
2ورقه
2/1 پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
-
2قاشق غذاخوری
4قاشق غذاخوری
1پیمانه
Play Video
طرز تهیه:
1 -
گل کلم را داخل آب بجوشانید تا نرم شود.
2 -
داخل هر ورقه پنیر یک ورق ژامبون قرار داده و رول کنید.
3 -
فلفل های دلمه ای را به صورت نواری برش بزنید.
4 -
فلفل دلمه ای ها و رول های پنیری را مابین گل های کلم قرار دهید.
5 -
برای تهیه سس ، آرد را به همراه کره داخل ماهیتابه تفت داده و سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود .
6 -
سس آماده شده را روی سطح گل کلم ریخته و سپس پنیر ،نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی گراد داخل فر بگذارید.سپس سرو کنید.
نکات مهم:
1 -
برای تهیه این غذا نمک کمتری استفاده کنید چراکه هم سبزیجات نمک دارنند و هم پنیر حاوی نمک میباشد.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
تخم مرغ با سس کاری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
اسنک پنیر گریل و سس گوجه
☆☆☆☆☆ 0.00000/5