کیک پوست لیمو و گردو

شیرینی و دسر

سرو برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه

مواد لازم

تخم مرغ
شکر
آرد
نمک
بکینگ پودر
جوش شیرین
وانیل مایع
شیر
روغن
پوست لیمو ترش
گردو

مقدار

4عدد
1 لیوان
2 لیوان
1 پنس
1 قاشق مربا خوری پر
1 قاشق چای خوری پر
1 قاشق چای خوری
نصف لیوان
3/2 لیوان
1 عدد
1 مشت خرد شده
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ایتدا تخم مرغ ها رو با هم زن خوب میزنیم . (حدود یکربع)
2 -  
شکر را اضافه نموده و مجدد خوب هم میزنیم.
3 -  
مواد خشک:( آرد- نمک- بکینگ پودر- جوش شیرین- وانیل ) را مخلوط میکنیم و خیلی کم هم میزنیم.
4 -  
شیر و روغن و پوست لیمو ترش و گردو را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
5 -  
داخل قالبی که از قبل کاغذ روغنی قرار دادیم میریزیم.
6 -  
فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم میکنیم.
7 -  
به مدت 30-45 دقیقه درون فر قرار میدهیم .
8 -  
از فر بیرون آورده- خنک که شد با خامه و میوه و ... دلخواه تزیین میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
برای طبخ کیک حتما مواد اولیه مثل تخم مرغ را از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا با محیط هم دما شود.
2 -  
این کیک را بدون خامه هم میتوان سرو نمود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print