کوراسان گردو و بادمجان

صبحانه

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه

مواد لازم

نان کوراسان
پنیر خامه ای
ریحان تازه
گوجه گیلاسی
نمک-
فلفل
پودر سیر
گردو
بادمجان رسمی گوشتی
روعن زیتون

مقدار

۱-۲ عدد
۳-۴ عدد
به میزان لازم
۱۰-۱۲ عدد
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
۸ -۱۰ عدد
۲ عدد
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا با دمجان ها را حلقه ای خرد کرده و داخل آب نمک قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود و با دستمال کاغذی آب آنرا میگیریم.
2 -  
داخل روغن زیتون بادمجان ها را با نمک و پودر سیر سرخ میکنیم.
3 -  
گوجه های گیلاسی هم از وسط دو نیم کرده و کمی تفت میدهیم به اندازه ای که له نشوند. و نمک و فلفل سیاه میزنیم.
4 -  
نان کوراسان را کمی گرم کرده (به اندازه ای که خشک نشود) و از وسط دو نیم میکنیم.
5 -  
گردو و پنیر خامه ای را داخل مخلوط کن میریزیم و با هم مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر شود.
6 -  
روی لایه زیرین از ترکیب پنیر و گردو میمالیم.
7 -  
یک لایه ریحان قرار میدهیم.
8 -  
بادمجان سرخ شده میگذاریم.
9 -  
گوجه های گیلاسی را میریزیم.
10 -  
مجدد یک لایه دیگر ریحان میگذاریم.
11 -  
نیمه دیگر نان را روی آن قرار داده.
12 -  
از وسط نصف میکنیم و با آب میوه دلخواه به عنوان عصرانه یا صبحانه یا حتی یک وعده غذایی میتوانیم میل کنیم.

نکات مهم:

1 -  
به جای بادمجان رسمی از بادمجان دلمه ای که گوشتی تر است میتوان استفاده کرد.
2 -  
برای گرفتن تلخی بادمجان آنرا پوست کنده و نمک میزنیم و نیم ساعت حداقا استراحت میدهیم.آب آنرا خشک کرده و سرخ میکنیم.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print