کمه جوش سبزواری

صبحانه

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه

مواد لازم

پیاز
تخم مرغ
ماست چکیده
نعنا خشک
گوجه فرنگی
پودر گردو
آب جوش
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

مقدار

۲ عدد
۱ عدد
۲ لیوان
2 قاشق غذاخوری
۲ عدد
۴ قاشق غذا خوری
به مقدار لازم
به مقدار لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا پیاز ها را نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر ریخته و با مقداری روغن خوب تفت دهید تا کمی سبک و شیشه ای شود در ادامه نعنا خشک را افزوده و کمی که تفت خورد کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید.
2 -  
گوجه ها را نگینی ریز یا مکعبی خرد کنید می توانید به دلخواه رنده کنید و به همراه پیاز و نعنا تفت دهید تا کمی نرم شوند در ادامه گردو آسیاب شده را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود.
3 -  
ماست را داخل کاسه ریخته و به همراه تخم مرغ با همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید سپس ماست و تخم مرغ را به مواد روی گاز اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
4 -  
مقداری آب جوش روی مواد ریخته و برای یک ربع زمان دهید تا کمه جوش جا افتاده و در انتها نمک غذا را اندازه کنید و به همراه نان و سبزی میل کنید.

نکات مهم:

1 -  
تخم مرغ مانع بریدن ماست می شود.
2 -  
اگر مواد را بیشتر تهیه کردید تعداد تخم مرغ ها را هم زیاد کنید.
3 -  
برای طبخ این غذا بهتر است از روغن محلی یا کره استفاده شود.
4 -  
می توانید گوجه فرنگی ها را پوره کنید.
5 -  
این غذا نباید زیاد بجوشد همین که چند تا قل خورد کافی می باشد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print