کدو بره مازندرانی

غذای ایرانی

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 25 دقیقه

مواد لازم

کدوسبز
جعفری خرد شده
تخم مرغ
سیر
رب گوجه فرنگی
پیاز
سیب زمینی
روغن
ادویه

مقدار

5-6 عدد
3 قاشق سوپ خوری
2-3 عدد
2 حبه
1 قاشق سوپ خوری
2 عدد
2 عدد
به میزان لازم
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
روغن را داخل یک ماهیتابه داغ کنید و سیر و پیاز خرد شده را داخل آن اضافه نموده و با نمک و زردچوبه تفت دهید تا شفاف و طلایی رنگ شوند.
2 -  
سپس کدو های خرد شده را به تابه اضافه کنید و بعد از اینکه کدو کمی نرم شد مجدد کمی نمک و زرد چوبه اضافه کنید
3 -  
گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و سیب زمینی مکعبی از قبل تفت داده شده هم به آن اضافه کرده و رب گوجه فرنگی کمی تفت میدهیم و به مواد اضافه میکنیم.
4 -  
در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید غذا به مدت 15-30 دقیقه روی حرارت کم بپزد.
5 -  
3 عدد تخم مرغ را به غذا اضافه کرده و به دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید.

نکات مهم:

1 -  
تخم مرغ ها را میتوان به حالت هم زده به این غذا اضافه نمود.
2 -  
این غذا هم با نان و هم با برنج سرو میگردد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print