کدو بره مازندرانی
غذای ایرانی
سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 25 دقیقه
مواد لازم
کدوسبز
جعفری خرد شده
تخم مرغ
سیر
رب گوجه فرنگی
پیاز
سیب زمینی
روغن
ادویه
مقدار
5-6 عدد
3 قاشق سوپ خوری
2-3 عدد
2 حبه
1 قاشق سوپ خوری
2 عدد
2 عدد
به میزان لازم
به میزان لازم
Play Video
طرز تهیه:
1 -
روغن را داخل یک ماهیتابه داغ کنید و سیر و پیاز خرد شده را داخل آن اضافه نموده و با نمک و زردچوبه تفت دهید تا شفاف و طلایی رنگ شوند.
2 -
سپس کدو های خرد شده را به تابه اضافه کنید و بعد از اینکه کدو کمی نرم شد مجدد کمی نمک و زرد چوبه اضافه کنید
3 -
گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و سیب زمینی مکعبی از قبل تفت داده شده هم به آن اضافه کرده و رب گوجه فرنگی کمی تفت میدهیم و به مواد اضافه میکنیم.
4 -
در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید غذا به مدت 15-30 دقیقه روی حرارت کم بپزد.
5 -
3 عدد تخم مرغ را به غذا اضافه کرده و به دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم:
1 -
تخم مرغ ها را میتوان به حالت هم زده به این غذا اضافه نمود.
2 -
این غذا هم با نان و هم با برنج سرو میگردد.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5