کباب تابه کلاسیک

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه

مواد لازم

گوشت استیک یا تکه ای
نمک
فلفل
روغن زیتون
پیاز
سیر
رب گوجه فرنگی
آرد
سرکه قرمز
آب گوشت
هویج
برگ بو
آویشن تازه

مقدار

۱کیلو گرم
به میزان لازم
به میزان لازم
۲ قاشق غذاخوری
۱ عدد خرد شده
۳ حبه خرد شده
۱ قاشق غذاخوری
۲ قاشق غذاخوری
۲/۱ پیمانه
۲ پیمانه
۵۰۰ گرم خرد شده
۳ عدد
به میزان دلخواه

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا به هر دو طرف گوشت نمک و فلفل زده و در روغن تفت دهید و سپس کنار بگذارید.
2 -  
پیاز و سیر را به ظرف اضافه کنید و تفت دهید سپس رب ،آب گوشت ،سرکه ،برگ بو و آویشن را اضافه کنید.
3 -  
و در آخر گوشت و هویج و سیب زمینی را اضافه کرده و به مدت 3 ساعت با دمای 200 دجه سانتی گراد داخل فر بگذارید یا درون تابه سرخ کنید.
4 -  
برای سرو میتوانید از جعفری تازه و خرد شده استفاده کنید.

نکات مهم:

1 -  
قبل از درست کردن اجازه دهید گوشت با اتاق هم دما شود.
2 -  
ماهیتابه را قبل از استفاده به میزان کافی داغ کنید
3 -  
گوشت هایتان را برخلاف فیبرهای آن برش بزنید

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print