چیمچوری

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 40 دقیقه

مواد لازم

پیاز قرمز
سیر
عصاره مرغ
کاپرس
جعفری
سینه مرغ
آرد گندم
فلفل
زردچوبه
پودر سیر
روغن زیتون
کره
لیمو ترش
روغن مایع

مقدار

1 عدد متوسط
3-4 حبه خرد شده
2 قرص
3 قلشق غذا خوری
2 دسته
3-4 عدد
4-5 قاشق غذا خوری
جهت مرینیت به میزان لازم
جهت مرینیت به میزان لازم
جهت مرینیت به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
50 گرم
1 عدد
2 قاشق غذا خوری
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ایتدا پیاز را نگینی خرد میکنیم.
2 -  
سیر خرد شده هم اضافه کرده و با مخلوط کره و روغن خوب تفت میدهیم.
3 -  
عصاره مرغی که در آب حل کردیم به سیر و پیاز تفت داده شده اضافه میکنیم
4 -  
کاپرس و جعفری خرد شده هم اضافه میکنیم و اجازه میدهیکم که یک جوش کوچک بخورد.
5 -  
کاپرس و جعفری خرد شده هم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که یک جوش کوچک بخورد.
6 -  
مرغ ها را از قبل با زردچویه- پودر سیر- روغن زیتون مرینیت میکنیم تا مزه دار شوند.
7 -  
روی مرغ ها را بصورت اوریب برش میدهیم و درون آرد سفید میغلطانیم و درون مخلوط روغن و کره سرخ میکنیم.
8 -  
وقتی که دو طرف آن خوب سرخ شد و مغز پخت شد به سسی که از قب آماده کردیم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدود 20-25 دقیقه با شعه کم بجوشد تا کمی سس غلیظ شود.
9 -  
لیمو حلقوی برش داده شده را به آن اضافه کرده .
10 -  
بدلخواه تزیین میکینم و سرو مینماییم.

نکات مهم:

1 -  
این غذا را میتوان هم با نان و هم با برنج سفید و یا قهوه ای سرو نمود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print