چیز کیک بادام زمینی

شیرینی و دسر

سرو برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه

مواد لازم

بیسکویت پتی بور
کره بن ماری ذوب شده
پنیر خامه ای
خامه قنادی
کره بادام زمینی
آب سرد
پودر ژلاتین

مقدار

2 بسته
170 گرم
250 گرم
120 گرم
1 فنجان
6 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
طرز تهیه کراست:
2 -  
ابتدا بیسکویت ها را داخل غذا ساز خوب خرد میکنیم.
3 -  
کره ای که به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب شده را به بیسکویت ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
4 -  
مخلوط کره و بیسکویت را داخل قالب کمر بندی که از قبل کمی چرب کرده ایم میریزیم و با پشت قاشق کاملا فشرده میکنیم.
5 -  
اجازه میدهیم 1 ساعت داخل یخچال بماند.
6 -  
فیلینگ 1:
7 -  
نصف پنیر خامه ای (125 گرم) که به دمای محیط رسیده را خوب با هم زن میزنیم.
8 -  
نصف خامه قنادی (125 گرم) را اضافه نموده و خوب هم میزنیم تا کمی سفت شود.
9 -  
کره بادام زمینی را اضافه میکنیم و مجدد خوب هم میزنیم.
10 -  
یک قاشق پودر ژلاتین را با 3 قاشق آب خنک مخلوط کرده و 3 قاشق آب داغ به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا حل شود. و به مواد بالا اضافه میکنیم.
11 -  
روی کراست خنک شده میریزیم و صافه میکنیم.
12 -  
به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کمی خودش را بگیرد.
13 -  
فیلینگ 2:
14 -  
نصف پنیر خامه ای (125 گرم) که به دمای محیط رسیده را خوب با هم زن میزنیم.
15 -  
نصف خامه قنادی (125 گرم) را اضافه نموده و خوب هم میزنیم تا کمی سفت شود.
16 -  
وانیل را اضافه میکنیم.
17 -  
یک قاشق پودر ژلاتین را با 3 قاشق آب خنک مخلوط کرده و 3 قاشق آب داغ به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا حل شود. و به مواد بالا اضافه میکنیم.
18 -  
وقتی فیلینگ 1 خنک شد روی آن اضافه میکنیم و با پشت قاشق صاف میکنیم.
19 -  
به مدت حداقل 8-9 ساعت داخل یخچال با دمای خنک قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.
20 -  
با میوه های دلخواه آنرا تزیین میکنیم (رزبری- توت فرنگی- بلوبری- بلک بری ...)

نکات مهم:

1 -  
این کیک هر چه بیشتر داخل یخچال بماندبیشتر خودش را میگیرد و برش آن راحت تر خواهد بود. پس بهتر است 24 ساعت قبل آنرا آماده کنیم.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print