بیریا تاکو

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 70 دقیقه

مواد لازم

گوشت گوساله خرد شده
فلفل قرمز خشک و دودی شده
فلفل هالوپینو قرمز خشک و دودی شده
فلفل سبز خشک و دودی شده
سیر
پیاز
برگ بو
پونه خشک شده
زردچوبه
زنجبیل
کرفس
گشنیز تازه خرد شده
ترتیلای ذرت
روغن
نمک
فلفل
آب
پنیر پارمسان

مقدار

1کیلو
1عدد
1عدد
1عدد
2حبه
1عدد
4عدد
2/1قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
2و2/1 قاشق چایخوری
1عدد
1قاشق غذاخوری
4عدد
2قاشق غذاخوری
به میزان لازم
به میزان لازم
1 پیمانه
1 پیمانه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا کرفس و پیاز را خرد کرده و داخل روغن تفت دهید سپس گوشت ، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید .
2 -  
برای تهیه رب فلفل ،ابتدا فلفل های خشک و دودی شده را برش زده و داخل آن ها را خالی کنید سپس آن ها را داخل مخلوط کن به صورت پوره در بیاورید .
3 -  
رب فلفل را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید ،سپس آب را اضافه کنید .
4 -  
بعد از پختن گوشت ،آن را خرد کرده و کنار بگذارید.
5 -  
نان ها ی ترتیلا را در آب گوشت فرو برده تا مقداری نرم شوند .
6 -  
داخل نان ،مقداری گوشت و پنیر ریخته وداخل ماهیتابه گریل کنید.

نکات مهم:

1 -  
به جای گوشت گاو تکه ای از گوشت چرخکرده هم برای سرعت بیشتر طبخ میتوانید استفاده کنید.فقط باید گوشت چرخکرده را با پیاز سرخ کرده مخلوط نمایید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print