پوره سیب زمینی با سس سبزیجات

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه

مواد لازم

سیب رمینی
شیر
کره
جعفری خرد شده
نمک- فلفل سیاه- پاپریکا- تخم گشنیز
پیاز
قارچ
عصاره مرغ
گوجه گیلاسی
روغن
شوید جهت تزیین

مقدار

5-6 عدد
2 لیوان بزرگ
50 گرم
به میزان لازم
به میزان لازم
2 عدد متوسط
20 عدد
2 عدد در آب جوش حل شده
20 عدد
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا سیب زمینی ها را پوست میکنیم و با شیر میپزیم.
2 -  
پیاز را رشته ای خرد کرده و با ادویه و روغن وکره خوب تفت میدهیم.
3 -  
عصاره مرغ در آب جوش حل شده را حین سرخ شدن پیاز به آن اضافه نموده و مرتب هم میزنیم تا خوب سرخ شود
4 -  
قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
5 -  
گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کرده و به مخلوط پیاز و قارچ اضافه میکنیم.
6 -  
عصاره مرغ را مجدد اضافه نموده و میگذاریم خوب پخته شوند.
7 -  
سیب زمینی پخته شده را با کره- شیر(همان شیری که سیب زمینی را درونش پختیم)- جعفری خرد شده- پیازچه- نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا کاملا نرم و لطیف شود
8 -  
پوره سیب زمینی را در ظرف مناسب سرو میریزیم و سس سبزیجات را روی آن میریزیم و با شوید تزیین میکنیم.

نکات مهم:

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print