پودینگ شکلات

شیرینی و دسر

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

نشاسته ذرت
پودر کاکائو
نمک
شیر
کره
عسل
عصاره وانیل
چیپس شکلات تلخ
جهت تزئین :
شکلات تلخ
ماست یونانی

مقدار

۳ قاشق غذاخوری
۳/۱ پیمانه
۲/۱ قاشق چای‌خوری
۲ پیمانه
۲ قاشق غذاخوری
۳/۱ پیمانه
۱ قاشق چای‌خوری
۴/۱ پیمانه
-
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه

طرز تهیه:

1 -  
داخل ظرفی نشاسته ،پودر کاکائو و نمک رو ریخته و روی حرارت بذاربد .
2 -  
شیر ،عسل و وانیل رو اضافه کنید.
3 -  
کره و چیپس شکلاتی رو اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ها آب بشن .
4 -  
پودینگ رو داخل ظرف مناسب سرو ریخته و با ماست یونانی و شکلات خرد شده تزئین کنید.

نکات مهم:

1 -  
ظرف مورد استفاده برای تهیه پودینگ حتما باید گود و بزرگ تر از مواد باشه تا مواد به آرامی پخته شود و هنگام جا افتادن از ظرف بیرون نپرد.
2 -  
مهمترین نکته برای به دست آوردن یه پودینگ خوب تازه بودن مواد اولیه آن است.
3 -  
همیشه تزیین ژله ها و دسر ها را بعد از سفت شدن انجام دهید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print