پنینی مرغ

میان وعده

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه

مواد لازم

آرد
شکر
مخمر
نمک
آب گرم
روغن
مواد لازم برای تهیه مواد داخل پنینی :
سینه مرغ
پودر زیره
پودر گشنیز
پودر چیلی
گرام ماسالا
پودرزنجبیل
پودر سیر
سس سویا
روغن
پیاز خرد شده
فلفل دلمه
سس مایونز
سس گوجه فرنگی

مقدار

ا پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1قاشق چایخوری
1 پنس
3/1 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
-
200 گرم
2/1 قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
4/1 قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
4/1 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
برای تهیه خمیر، آرد ،شکر،نمک و مخمر را داخل ظرفی به خوبی مخلوط کرده سپس آب را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه ورز دهید
2 -  
خمیر آماده شده را کنار گذاشته و به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
3 -  
سینه مرغ را داخل ظرفی به همراه سایر ادویه ها مخلوط کرده و داخل ماهیتابه تفت دهید سپس پیاز و فلفل دلمه را اضافه کرده و تفت دهید.
4 -  
خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و ورز دهید سپس داخل ماهیتابه هر دو طرف خمیر را به مدت 5 دقیقه بپزید.
5 -  
پس از سرد شدن نان پنینی ، آن را برش داده و داخل نان سس و مرغ آماده شده و پنیر موزارلا گذاشته و داخل ماهیتابه ی چرب شده پنینی ها را گریل کنید و سپس سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
برای مرینیت کردن مرغ حداقل نیم ساعت زمان لازم است تا طعم دار شود

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print