پنینی مرغ
میان وعده
سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه
مواد لازم
آرد
شکر
مخمر
نمک
آب گرم
روغن
مواد لازم برای تهیه مواد داخل پنینی :
سینه مرغ
پودر زیره
پودر گشنیز
پودر چیلی
گرام ماسالا
پودرزنجبیل
پودر سیر
سس سویا
روغن
پیاز خرد شده
فلفل دلمه
سس مایونز
سس گوجه فرنگی
مقدار
ا پیمانه
1 قاشق غذاخوری
1قاشق چایخوری
1 پنس
3/1 پیمانه
1 قاشق غذاخوری
-
200 گرم
2/1 قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
4/1 قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
4/1 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
Play Video
طرز تهیه:
1 -
برای تهیه خمیر، آرد ،شکر،نمک و مخمر را داخل ظرفی به خوبی مخلوط کرده سپس آب را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه ورز دهید
2 -
خمیر آماده شده را کنار گذاشته و به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
3 -
سینه مرغ را داخل ظرفی به همراه سایر ادویه ها مخلوط کرده و داخل ماهیتابه تفت دهید سپس پیاز و فلفل دلمه را اضافه کرده و تفت دهید.
4 -
خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و ورز دهید سپس داخل ماهیتابه هر دو طرف خمیر را به مدت 5 دقیقه بپزید.
5 -
پس از سرد شدن نان پنینی ، آن را برش داده و داخل نان سس و مرغ آماده شده و پنیر موزارلا گذاشته و داخل ماهیتابه ی چرب شده پنینی ها را گریل کنید و سپس سرو کنید.
نکات مهم:
1 -
برای مرینیت کردن مرغ حداقل نیم ساعت زمان لازم است تا طعم دار شود
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5