پنیر برشته گیلانی

صبحانه

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 10 دقیقه

مواد لازم

پنیر فتا (سفید) یا لیقوان
تخم مرغ
روغن
شوید خشک
زرد چوبه
فلفل
سیر (به دلخواه)

مقدار

400 گرم
4عدد
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
2/1 قاشق مرباخوری
به میزان دلخواه
2 حبه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره یا روغن داخلش بریزید تا گرم شود.
2 -  
بعد زرد چوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید
3 -  
بعد پنیر را خرد کنید و داخل تابه بریزید .
4 -  
وقتی پنیر شروع به آب شدن کرد ، سیر را در آن رنده کنید .(به دلخواه)
5 -  
به آرامی مخلوط سیر و پنیر را هم بزنید .
6 -  
سپس تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید و بعد شوید را به آن اضافه کنید .
7 -  
مخلوط شوید و تخم مرغ را به داخل تابه سیر و پنیر اضافه کنید و صبر کنید تا تخم مرغ کاملا پخته شود.
8 -  
در آخر فلفل را هم روی موادمخلوط شده بریزید

نکات مهم:

1 -  
اصلا به این غذا نمک اضافه نکنید چون پنیر خودش شور هستش
2 -  
سیر را میتوان از این غذا حذف کرد

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print