پنکیک اسفناج

صبحانه

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه

مواد لازم

آرد جو دو سر
بکینگ پودر
جوش شیرین
نمک
شکر قهوه ای
دارچین
شیر بادام
ماست یونانی
بیبی اسفناج
وانیل شکری و مایع
تخم مرغ
کره گیاهی

مقدار

۲ فنجان
۱ قاشق چایخوری
۲/۱ قاشق چایخوری
۲/۱ قاشق چای خوری
۲-۳ قاشق غذا خوری
۱ قاشق چای خوری
۴/۳ فنجان
۲/۱ فنجان
۲ بسته
۱ قاشق چای خوری
۲ عدد
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
بیبی اسفناج ها را خوب بلند و خرد میکنیم تا ریز ریز شوند.
2 -  
آرد جو- بکینگ پودر- جوش شیرین- نمک- شکر قهوه ای- دارچین- شیر بادام- ماست یونانی- اسفناج خرد شده- وانیل-تخم مرغ ها را مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا مایع شبیه ماست به دست آید.
3 -  
کف تابه را با کره گیاهی چرب کرده.
4 -  
پنکک ها را داخل تابه داغ می اندازیم دو طرف آن که پخته شد اجازه میدهیم تا خنک شوند و با عسل یا خامه به دلخواه سرو میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
سعی کنید حتما از بیبی اسفناج استفاده کنید تا پنکیک ها لطیف تر شوند.
2 -  
چنانچه مایع پنکیک غلیظ بود میتوانید کم کم شیر اضافه کنید تا رقیق تر شود به شکل ماست در بیاید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print