پنکک سیب

صبحانه

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه

مواد لازم

آرد
شکر قهوه ای
بکینگ پودر
دارچین
جوز هندی
میخک
نمک
شیر پر چرب
تخم مرغ
کره آب شده
عصاره وانیل
سیب بدون پوست و رنده شده

مقدار

۱ پیمانه
۲ قاشق غذاخوری
۱ قاشق چای‌خوری
۱و ۲/۱ قاشق چای‌خوری
۴/۱ قاشق چای‌خوری
۲/۱ قاشق چای‌خوری
۲/۱ قاشق چای‌خوری
۱ پیمانه
۱ عدد
۱ قاشق غذاخوری
۱ قاشق چای‌خوری
۱ پیمانه

طرز تهیه:

1 -  
آرد ،شکر قهوه ای ،بکینگ پودر ،دارچین ،جوز هندی ،میخک و نمک رو داخل ظرفی با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.
2 -  
داخل ظرفی سیب ، شیر ،تخم مرغ ،کره و وانیل رو با هم مخلوط کنید.
3 -  
ماهیتابه رو روی حرارت بذارید و گرم کنید.
4 -  
مخلوط تخم مرغ رو به مخلوط آرد اضافه کنید .
5 -  
از مخلوط آماده شده به اندازه ی 4/1پیمانه بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و این کار رو ادامه بدید تا پنکیک ها آماده بشن و بعد سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
در تهیه این نوع پنکیک چون از میوه (سیب) استفاده شده از مقدار شیر کمتری در مقایسه با پنکیک های ساده استفاده میکنیم چون میوه ها خودشان مقداری آب دارند.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print