پنکک سیب
صبحانه
سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
مواد لازم
آرد
شکر قهوه ای
بکینگ پودر
دارچین
جوز هندی
میخک
نمک
شیر پر چرب
تخم مرغ
کره آب شده
عصاره وانیل
سیب بدون پوست و رنده شده
مقدار
۱ پیمانه
۲ قاشق غذاخوری
۱ قاشق چایخوری
۱و ۲/۱ قاشق چایخوری
۴/۱ قاشق چایخوری
۲/۱ قاشق چایخوری
۲/۱ قاشق چایخوری
۱ پیمانه
۱ عدد
۱ قاشق غذاخوری
۱ قاشق چایخوری
۱ پیمانه
طرز تهیه:
1 -
آرد ،شکر قهوه ای ،بکینگ پودر ،دارچین ،جوز هندی ،میخک و نمک رو داخل ظرفی با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.
2 -
داخل ظرفی سیب ، شیر ،تخم مرغ ،کره و وانیل رو با هم مخلوط کنید.
3 -
ماهیتابه رو روی حرارت بذارید و گرم کنید.
4 -
مخلوط تخم مرغ رو به مخلوط آرد اضافه کنید .
5 -
از مخلوط آماده شده به اندازه ی 4/1پیمانه بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و این کار رو ادامه بدید تا پنکیک ها آماده بشن و بعد سرو کنید.
نکات مهم:
1 -
در تهیه این نوع پنکیک چون از میوه (سیب) استفاده شده از مقدار شیر کمتری در مقایسه با پنکیک های ساده استفاده میکنیم چون میوه ها خودشان مقداری آب دارند.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
اوت میل
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
شاکشوکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
تخم مرغ با سس کاری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
کوراسان گردو و بادمجان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5