پنه وگن

نهار و شام

زمان آماده سازی : 25 دقیقه

مواد لازم

پنه
پیاز
سیر
فلفل دلمه‌ای رنگی
کنسرو گوجه
لیمو
روغن زیتون
پودر فلفل قرمز /نمک/پودر تخم گشنیز
جعفری

مقدار

۱۰۰ گرم
۱ عدد
۲ حبه
۱ عدد
1 قوطی
1عدد
3 قاشق غذا خوری
به میزان لازم
جهت تزِئین
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
پیاز هارو نگینی خرد کنین و با روغن زیتون تفت بدین ، سیر رنده شده رو اضافه کنین.
2 -  
فلفل رو به اندازه دلخواه ریز و به پیاز اضافه کنین.کنسرو گوجه و ادویه‌جات رو به مخلوط پیاز اضافه و بذارین برای چند دقیقه کاملاً با هم روی شعله تفت بخورن تا مزه‌ها خوب با هم ترکیب بشن.
3 -  
پنه‌ها رو داخل آبجوش ۱۰ دقیقه پخته و آبکش کنین.
4 -  
پنه رو به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنین و آب لیموی تازه رو اضافه کنین.
5 -  
بعد از چند دقیقه پنه آمادست داخل ظرف مناسب بریزین و با آووکادو و جعفری سرو کنین.

نکات مهم:

1 -  
میتوانید از نمک کمتری استفاده کنید و از کمیآب پنه به مخلوط اضافه نمایید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print