پاستا برنجی یونانی

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

روغن زیتون
سینه مرغ
نعنا تازه یا پونه تازه
پاپریکا دودی
نمک
فلفل
سرکه بالزامیک
سیر
فلفل دلمه ای زرد- قرمز- نارنجی
زیتون سبز و سیاه
پاستا اورزو یا برنج قهوه ای
پنیر فتا

مقدار

4 قاشق غذاخوری
2 عدد
2/1 فنجان
2 قاشق چای خوری
به میزان لازم
به میزان لازم
2-3 قاشق غذا خوری
4 حبه
از هر کدام یک عدد
1 فنجان
2 فنجان پخته شده از قبل
به میزان دلخواه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
سینه مرغ را به صورت نوارهای پهن برش میزنیم
2 -  
با روغن زیتون- نمک- فلفل- نعنا یا پونه تازه مرینیت میکنیم و حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
3 -  
مرغ ها را با روغن زیتون سرخ میکنیم تا دوطرف آن قهوه ای شود
4 -  
سیر له شده را اضافه میکنیم و با مرغ ها تفت میدهیم.
5 -  
سرکه بالزامیک را اضافه میکنیم حدود 5 دقیقه زمان میدهیم که با مرغ ها پخته شود.
6 -  
مرغ را از ظرف خارج کرده.
7 -  
فلفل دلمه ای های رنگی را رشته ای خرد کرده و درون تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
8 -  
گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کرده و اضافه میکنیم.. کمی تفت میدهیم.
9 -  
برنج قهوه ای که از قبل درون آب نمک نیم پز شده (حتما ازقبل نیم پز کنید چون زمان زیادی برای پخت برنج قهوه ای لازم است. را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
10 -  
عصاره گوشت یا مرغ را درون 2-3 لیوان آب جوش حل کرده و به برنج اضافه میکنیم و زمان میدهیم تا آب برنج کشیده شود.
11 -  
سینه های مرغ را اضافه میکنیم.
12 -  
در انتها زیتون های خرد شده و پنید فتا را اضافه کرده و با ماست و خیار یا سالاد سرو میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
چنانچه سبزیجات معطر(نعنا- پونه) تازه در دسترس نبود مبتوانید از سبزیجات خشک هم بصورت تفت داده شده استفاده نمایید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print