پاستا برنجی یونانی
نهار و شام
سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
مواد لازم
روغن زیتون
سینه مرغ
نعنا تازه یا پونه تازه
پاپریکا دودی
نمک
فلفل
سرکه بالزامیک
سیر
فلفل دلمه ای زرد- قرمز- نارنجی
زیتون سبز و سیاه
پاستا اورزو یا برنج قهوه ای
پنیر فتا
مقدار
4 قاشق غذاخوری
2 عدد
2/1 فنجان
2 قاشق چای خوری
به میزان لازم
به میزان لازم
2-3 قاشق غذا خوری
4 حبه
از هر کدام یک عدد
1 فنجان
2 فنجان پخته شده از قبل
به میزان دلخواه
Play Video
طرز تهیه:
1 -
سینه مرغ را به صورت نوارهای پهن برش میزنیم
2 -
با روغن زیتون- نمک- فلفل- نعنا یا پونه تازه مرینیت میکنیم و حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
3 -
مرغ ها را با روغن زیتون سرخ میکنیم تا دوطرف آن قهوه ای شود
4 -
سیر له شده را اضافه میکنیم و با مرغ ها تفت میدهیم.
5 -
سرکه بالزامیک را اضافه میکنیم حدود 5 دقیقه زمان میدهیم که با مرغ ها پخته شود.
6 -
مرغ را از ظرف خارج کرده.
7 -
فلفل دلمه ای های رنگی را رشته ای خرد کرده و درون تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
8 -
گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کرده و اضافه میکنیم.. کمی تفت میدهیم.
9 -
برنج قهوه ای که از قبل درون آب نمک نیم پز شده (حتما ازقبل نیم پز کنید چون زمان زیادی برای پخت برنج قهوه ای لازم است. را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
10 -
عصاره گوشت یا مرغ را درون 2-3 لیوان آب جوش حل کرده و به برنج اضافه میکنیم و زمان میدهیم تا آب برنج کشیده شود.
11 -
سینه های مرغ را اضافه میکنیم.
12 -
در انتها زیتون های خرد شده و پنید فتا را اضافه کرده و با ماست و خیار یا سالاد سرو میکنیم.
نکات مهم:
1 -
چنانچه سبزیجات معطر(نعنا- پونه) تازه در دسترس نبود مبتوانید از سبزیجات خشک هم بصورت تفت داده شده استفاده نمایید.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5