پاستا اسفناج

نهار و شام

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

بیبی اسفناج
سیر
پیاز
پنیر خامه ای
پنیر پارمسان
لیمو ترش
نمک
فلفل
پاستا رشته ای
روغن زیتون
کره گیاهی

مقدار

3 بسته
2 حبه
1 عدد
3-4 قاشق غذا خوری
3-4 قاشق غذاخوری
۲/۱ عدد
به میزان لازم
به میزان لازم
2/1یک بسته
به میزان لازم
50 گرم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
کره گیاهی را آب کرده
2 -  
سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا سبک شوند
3 -  
اسفناج ها را اضافه کنید
4 -  
نمک و فلفل سیاه بزنید.
5 -  
اجازه دهید تا آب اسفناج ها کشیده شود.
6 -  
پنیر خامه ای و پنیر پارمسان را اضافه نمایید و 2 لیوان از آب پاستا به آن اضافه کنید
7 -  
اجازه دهید کمی بجوشد.
8 -  
پاستاها را داخل سس اسفناج ریخته و اجازه دهید کمی در سس بجوشد و درظرف مناسب به دلخواه سرو کنید .
9 -  
روی آنرا با پنیر پارمسان یا هر پنیر دیگر که دوست داشتین تزیین کنید.

نکات مهم:

1 -  
پاستا را در حدی بجوشانید که خیلی نرم و چسبناک نشود.
2 -  
در حین پخت به آب آن روغن اضافه نمایید.
3 -  
چون قرار است از آب پاستا برای داخل پاستا هم استفاده کنیم نمک زیادی نریزید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print