پاستا اسفناج
نهار و شام
سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
مواد لازم
بیبی اسفناج
سیر
پیاز
پنیر خامه ای
پنیر پارمسان
لیمو ترش
نمک
فلفل
پاستا رشته ای
روغن زیتون
کره گیاهی
مقدار
3 بسته
2 حبه
1 عدد
3-4 قاشق غذا خوری
3-4 قاشق غذاخوری
۲/۱ عدد
به میزان لازم
به میزان لازم
2/1یک بسته
به میزان لازم
50 گرم
Play Video
طرز تهیه:
1 -
کره گیاهی را آب کرده
2 -
سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا سبک شوند
3 -
اسفناج ها را اضافه کنید
4 -
نمک و فلفل سیاه بزنید.
5 -
اجازه دهید تا آب اسفناج ها کشیده شود.
6 -
پنیر خامه ای و پنیر پارمسان را اضافه نمایید و 2 لیوان از آب پاستا به آن اضافه کنید
7 -
اجازه دهید کمی بجوشد.
8 -
پاستاها را داخل سس اسفناج ریخته و اجازه دهید کمی در سس بجوشد و درظرف مناسب به دلخواه سرو کنید .
9 -
روی آنرا با پنیر پارمسان یا هر پنیر دیگر که دوست داشتین تزیین کنید.
نکات مهم:
1 -
پاستا را در حدی بجوشانید که خیلی نرم و چسبناک نشود.
2 -
در حین پخت به آب آن روغن اضافه نمایید.
3 -
چون قرار است از آب پاستا برای داخل پاستا هم استفاده کنیم نمک زیادی نریزید.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5