نان ژامبون پنیری

میان وعده

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه

مواد لازم

نان فرانسوی بزرگ
پنیر خامه ای
ژامبون خرد شده
جعفری خرد شده
تخم مرغ
پنیر موزارلارنده شده

مقدار

4عدد
1پیمانه
1پیمانه
2/1پیمانه
1عدد
1پیمانه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
داخل ظرفی پنیر خامه ای ،موزارلا ،جعفری ، ژامبون و تخم مرغ را به خوبی مخلوط کنید.
2 -  
سر و ته نان ها را جدا کنید و سپس نان ها را از وسط برش بزنید.
3 -  
از مواد آماده داخل نان گذاشته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید.
4 -  
نان ها را داخل فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده بود قرار دهید تا به رنگ قهوه ای در آیند.

نکات مهم:

1 -  
به جای نان باگت از نان تست هم میتوان استفاده کرد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print