نان سیر فریز شده خانگی

سالاد و پیش غذا

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه

مواد لازم

روغن زیتون
سیر
نمک
پودر سیر
جعفری خشک شده
نان باگت فرانسوی

مقدار

۲ قاشق غذاخوری
۴ حبه رنده شده
۱ قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری
1قاشق غذاخوری
۱ عدد

طرز تهیه:

1 -  
نان رو 12 قسمت برش بزنید.
2 -  
همه ی مواد رو داخل ظرفی با هم به خوبی مخلوط کنید.
3 -  
از مخلوط آماده شده روی سطح برش های نان ها بمالید و بعد نان ها رو داخل سینی بچینید.
4 -  
سینی رو به مدت 30 دقیقه داخل فریزر بذاربد و بعد از اینکه کره سفت شد میتونید داخل کیسه فریزر بزارید و به مدت 3 ماه نگه دارید.
5 -  
برای آماده کردن نان سیر میتونید اون ها رو به مدت 15 دقیقه و با دمای 200 درجه داخل فر بزارید.

نکات مهم:

1 -  
از انواع سبزیجات معطر در تهیه نان سیر میتوان استفاده نمود.
2 -  
به جای نان باگت از نان تست نازک هم میتوان استفاده کرد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print