نان سیر فریز شده خانگی
سالاد و پیش غذا
سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه
مواد لازم
روغن زیتون
سیر
نمک
پودر سیر
جعفری خشک شده
نان باگت فرانسوی
مقدار
۲ قاشق غذاخوری
۴ حبه رنده شده
۱ قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری
1قاشق غذاخوری
۱ عدد
طرز تهیه:
1 -
نان رو 12 قسمت برش بزنید.
2 -
همه ی مواد رو داخل ظرفی با هم به خوبی مخلوط کنید.
3 -
از مخلوط آماده شده روی سطح برش های نان ها بمالید و بعد نان ها رو داخل سینی بچینید.
4 -
سینی رو به مدت 30 دقیقه داخل فریزر بذاربد و بعد از اینکه کره سفت شد میتونید داخل کیسه فریزر بزارید و به مدت 3 ماه نگه دارید.
5 -
برای آماده کردن نان سیر میتونید اون ها رو به مدت 15 دقیقه و با دمای 200 درجه داخل فر بزارید.
نکات مهم:
1 -
از انواع سبزیجات معطر در تهیه نان سیر میتوان استفاده نمود.
2 -
به جای نان باگت از نان تست نازک هم میتوان استفاده کرد.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
سیب زمینی سوخاری اسپایسی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
گل کلم گریل
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
سالاد استیک با سس پرتقال
☆☆☆☆☆ 0.00000/5