میگو با سس خامه

نهار و شام

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

کره
سیر خرد شده
میگو
پیاز خرد شده
گوجه فرنگی خشک شده
خامه رقیق شده
اسفناج
پنیر پارمسان
نمک
فلفل
جهت تزئین :
سبزیجات معطر
جعفری خرد شده

مقدار

50گرم
2حبه
500گرم
2/1 عدد
2قاشق غذاخوری
1پیمانه
1پیمانه
1پیمانه
2/1قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
-
1قاشق غذاخوری
1قاشق غذاخوری
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا میگوها را به همراه سیر و کره داخل ماهیتابه تفت داده سپس کنار بگذارید.
2 -  
پیاز را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید سپس گوجه فرنگی و خامه را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد.
3 -  
سپس نمک ،فلفل ،اسفناج ،پارمسان و میگوها را داخل ماهیتابه اضافه کنیدو بعد از غلیظ شدن سس داخل ظرف مناسب سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
هنگام تمیز کردن میگو چنانچه رو ی بسته بندی پاک شده هم نوشنه شده باشد رگ پشت ماهی را مجدد چک کنید و بگیرید تا بوی زهم ندهد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print