میگو با سس خامه
نهار و شام
سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
مواد لازم
کره
سیر خرد شده
میگو
پیاز خرد شده
گوجه فرنگی خشک شده
خامه رقیق شده
اسفناج
پنیر پارمسان
نمک
فلفل
جهت تزئین :
سبزیجات معطر
جعفری خرد شده
مقدار
50گرم
2حبه
500گرم
2/1 عدد
2قاشق غذاخوری
1پیمانه
1پیمانه
1پیمانه
2/1قاشق چایخوری
2/1 قاشق چایخوری
-
1قاشق غذاخوری
1قاشق غذاخوری
Play Video
طرز تهیه:
1 -
ابتدا میگوها را به همراه سیر و کره داخل ماهیتابه تفت داده سپس کنار بگذارید.
2 -
پیاز را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید سپس گوجه فرنگی و خامه را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد.
3 -
سپس نمک ،فلفل ،اسفناج ،پارمسان و میگوها را داخل ماهیتابه اضافه کنیدو بعد از غلیظ شدن سس داخل ظرف مناسب سرو کنید.
نکات مهم:
1 -
هنگام تمیز کردن میگو چنانچه رو ی بسته بندی پاک شده هم نوشنه شده باشد رگ پشت ماهی را مجدد چک کنید و بگیرید تا بوی زهم ندهد.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5