مینی برگر

سالاد و پیش غذا

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه

مواد لازم

کدوی اسلایس شده
گوشت چرخ کرده گوساله
پودر سیر
پاپریکای دودی
پونه خشک
پودر پیاز
پنیر چدار
روغن زیتون
نمک
فلفل

مقدار

۱ عدد بزرگ
۴۵۰ گرم
۱ قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری
1قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری
۴ ورقه
۲ قاشق غذاخوری
۱ قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا کدو را شسته و خشک کنید سپس به صورت دایره ای برش بزنید و سرخ کنید.
2 -  
گوشت چرخ کرده را با سایر ادویه ها مخلوط کرده و به صورت برگر های کوچک داخل روغن زیتون سرخ کنید.
3 -  
هر ورقه پنیر را 4 قسمت کرده و روی برگرها بگذارید تا آب شوند.
4 -  
سپس برگرها را ما بین دو اسلایس کدو قرار داده و سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
به جای کدو میتوان از حلقه های بادمجان یا نان تست (با قالب گرد برش زده شده) استفاده نمود.
2 -  
به جای گوشت میتوان از مرغ یا سوسیس یا بیکن و ژامبون استفاده نمود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print