مینی برگر
سالاد و پیش غذا
سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
مواد لازم
کدوی اسلایس شده
گوشت چرخ کرده گوساله
پودر سیر
پاپریکای دودی
پونه خشک
پودر پیاز
پنیر چدار
روغن زیتون
نمک
فلفل
مقدار
۱ عدد بزرگ
۴۵۰ گرم
۱ قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری
1قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری
۴ ورقه
۲ قاشق غذاخوری
۱ قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1 -
ابتدا کدو را شسته و خشک کنید سپس به صورت دایره ای برش بزنید و سرخ کنید.
2 -
گوشت چرخ کرده را با سایر ادویه ها مخلوط کرده و به صورت برگر های کوچک داخل روغن زیتون سرخ کنید.
3 -
هر ورقه پنیر را 4 قسمت کرده و روی برگرها بگذارید تا آب شوند.
4 -
سپس برگرها را ما بین دو اسلایس کدو قرار داده و سرو کنید.
نکات مهم:
1 -
به جای کدو میتوان از حلقه های بادمجان یا نان تست (با قالب گرد برش زده شده) استفاده نمود.
2 -
به جای گوشت میتوان از مرغ یا سوسیس یا بیکن و ژامبون استفاده نمود.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
تخم مرغ با سس کاری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
اسنک پنیر گریل و سس گوجه
☆☆☆☆☆ 0.00000/5