موساکا یونانی
نهار و شام
سرو برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 70 دقیقه
مواد لازم
بادمجان رسمی متوسط
کدو
پیاز
سیر
گوشت چرخ کرده
آرد
کره
شیر
پنیر پارمزان
سیب ز مینی
جعفری
نمک- فلفل سیاه زردچوبه
جوز هندی
آویشن
کاری
عصاره گوشت
گوجه فرنگی
رب گوجه
زرده تخم مرغ
مقدار
4-5 عدد
5-6 عدد
2عدد
3 حبه
500-600 گرم
2 پیمانه
100 گرم
یک لیوان
4 پیمانه
3-4 عدد
2 دسته
به میزان لازم
2/1 قاشق چای خوری
2 قاشق چای خوری
1 قاشق مرباخوری
1 قرص
4-5 عدد
1 پیمانه
2 عدد
Play Video
طرز تهیه:
1 -
ابتدا بادمجان ها و کدو ها را از طول برش بزنید.
2 -
تلخی بادمجان ها را با قرار دادن داخل آب نمک بگیرید.
3 -
آب بادمجان و کدو را با دستمال بگیرید و سرخ کنید.
4 -
سیب زمینی ها را ورقه ای خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
5 -
پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن با نمک و زردچوبه خوب تفت بدهید و گوشت چرخ کرده را اضافه نموده و آویشن- کاری- نمک- فلفل- جعفری خرد شده را اضافه کنید
6 -
رب را به گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم .گوجه پوره شده را نیز اضافه میکنیم.
7 -
عصاره گوشت را درون آب جوش حل کرده و در نهایت داخل گوشت میریزیم.
8 -
بادمجانها- کدوها- سیب زمینی را جداگانه سرخ کرده و کنار میگذاریم.
9 -
برای تهیه سس بشامل:
10 -
کره را آب میکنیم.
11 -
آرد را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
12 -
شیر را اضافه میکنیم تا سس نیمه رقیق شود.
13 -
پنیر پارمزان را اضافه میکنیم.
14 -
در نهایت دو عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم
15 -
از سس یک پیمانه داخل گوشت هم میریزیم.
16 -
درون ظرفی مناسب ابتدا یک لایه سیب زمینی- یک لایه بادمجان-یک لایه کدو- گوشت- سس بشامل میریزیمو دوبار تکرار میکنیم تا ظرف پر شود.
17 -
درون فر با دمای 200 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار میدهیم.
18 -
با جعفری تزیین کرده و نوش جان میکنیم.
نکات مهم:
1 -
میتوانید کردو را از این غذا حذف نمایید. سلیقه ای میباشد.
2 -
دو عدد زرده تخم مرغ را میتوانید به سس بشامل نزنید. مشکلی پیش نمی آید.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5