مرغ کاپریس

نهار و شام

سرو برای 4 نفر

مواد لازم

سینه مرغ
نمک
فلفل سیاه
روغن زیتون
سس پستو
پنیر موزارلا
گوجه فرنگی
سرکه بالزامیک
ریحان تازه

مقدار

۴ عدد بدون پوست و استخوان
۱ قاشق غذا خوری
۱ قاشق غذا خوری
۳ قاشق غذاخوری
۳ قاشق غذاخوری
۴ برش
۴ عدد برش خرده
۱ قاشق غذا خوری
۸ برگ تازه

طرز تهیه:

1 -  
مرغ رو داخل ماهیتابه به همراه روغن زیتون تفت دهید .
2 -  
بعد از پختن مرغ ها روی هر کدوم مقداری سس پستو و یک ورق موزارلا قرار دهید.
3 -  
برای سرو روی اونها سرکه بالزامیک - ریحان تازه و یک برش گوجه فرنگی قرار دهید و سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
ابتدا برگ های ریحان را جدا می کنیم و می شوییم، سپس داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود. در ادامه برگ های ریحان را به همراه پنیر پارمزان داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. مغز گردو را نیز به مخلوط کن اضافه می کنیم. برای تهیه سس پستو به سلیقه خود می توانید مغز بادام هندی، بادام زمینی یا پسته را جایگزین مغز گردو کنید. اگر می خواهید از بادام هندی یا بادام زمینی استفاده کنید حتماآنرا قبل از اضافه کردن به دیگر مواد کمی تفت دهید. تفت دادن بادام هندی یا بادام زمینی عطر و طعم سس را مطبوع تر می کند. در ادامه سیر را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. می توانید ادویه های باب میل خود را نیز در این مرحله اضافه کنید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print