مرغ پنیری تیکا

نهار و شام

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه

مواد لازم

ران مرغ بی استخوان خرد شده
چاشنی زنجبیل و سیر
ماست
خامه پرچرب
پودر فلفل
فلفل سبز تند
آرد ذرت
روغن
جهت تزئین :-

مقدار

2پیمانه
1قاشق چایخوری
1پیمانه
2/1پیمانه
4/1 قاشق چایخوری
1عدد
2قاشق غذاخوری
1قاشق غذاخوری
پنیر و جعفری
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
داخل ظرفی مرغ را به همراه سایر مواد به خوبی مخلوط کنید و سپس درب ظرف را با فویل آلومینیومی پوشانده و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.
2 -  
سپس کف ظرف مناسب گریل را چرب کرده و مرغ ها را داخل سیخ کنید و کف ظرف گریل قرار دهید.
3 -  
مرغ ها را به مدت نیم با دمای 200 درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید.
4 -  
برای سرو از جعفری تازه و پنیر استفاده کنید .

نکات مهم:

1 -  
به جای فر از گاز هم برای گریل کردن مرغ ها میتوانید استفاده کنید فقط تابه گریل میبایست از قبل حسابی داغ شود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print