مرغ پنیری تیکا
نهار و شام
سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه
مواد لازم
ران مرغ بی استخوان خرد شده
چاشنی زنجبیل و سیر
ماست
خامه پرچرب
پودر فلفل
فلفل سبز تند
آرد ذرت
روغن
جهت تزئین :-
مقدار
2پیمانه
1قاشق چایخوری
1پیمانه
2/1پیمانه
4/1 قاشق چایخوری
1عدد
2قاشق غذاخوری
1قاشق غذاخوری
پنیر و جعفری
Play Video
طرز تهیه:
1 -
داخل ظرفی مرغ را به همراه سایر مواد به خوبی مخلوط کنید و سپس درب ظرف را با فویل آلومینیومی پوشانده و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.
2 -
سپس کف ظرف مناسب گریل را چرب کرده و مرغ ها را داخل سیخ کنید و کف ظرف گریل قرار دهید.
3 -
مرغ ها را به مدت نیم با دمای 200 درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید.
4 -
برای سرو از جعفری تازه و پنیر استفاده کنید .
نکات مهم:
1 -
به جای فر از گاز هم برای گریل کردن مرغ ها میتوانید استفاده کنید فقط تابه گریل میبایست از قبل حسابی داغ شود.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
شاکشوکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5