مرغ و هلو
نهار و شام
سرو برای 1 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه
مواد لازم
روغن زیتون
پیاز زرد
سینه مرغ
نمک- فلفل- زردچوبه- فلفل قرمز
پودر سیر- پودر پیاز
سرکه بالزامیک
عسل
هلو
گوجه گیلاسی
ریحان و نعنا
مقدار
2 قاشق غذاخوری
1 عدد بزرگ یا 2 عدد کوچک
3 عدد
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
3/1 فنجان
3 قاشق غذاخوری
3 عدد
15-20 عدد
به میزان لازم
Play Video
طرز تهیه:
1 -
پیاز و سیر راخرد کرده و با روغن زیتون تفت میدهیم.
2 -
سینه های مرغ را ازقبل با نمک- فلفل قرمز- زردچوبه- پودر سیر- پودر پیاز – روغن زیتون مزه دار میکنیم (حداقل نیم ساعت استراحت کند)
3 -
مرغ مزه دار شده را به پیاز و سیرکاراملی شده اضافه میکنیم.
4 -
هلو ها رو برش زده و عسل روی آنها اضافه میکنیم.
5 -
مرغ که پخته و سرخ شد هلو های عسلی را اضافه میکنیم.
6 -
گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کرده و به مرغ ها اضافه میکنیم.
7 -
سرکه بالزامیک را میریزیم. اجازه میدهیم تا بجوشد و سرکه بخار شور و کمی غلیظ شود.
8 -
نمک- فلفل سیاه اضافه میکنیم.
9 -
مجدد کمی عسل اضافه می کنیم.
10 -
در نهایت ریحان خرد شده را اضافه کرده و سرو میکنیم.
نکات مهم:
1 -
برای تهیه این غذا میتوان هلو را پوست کند ویا چنانچه هلو در دسترس نبوذد از کمپوت هلو استفاده کرد ولی عسل کمتری ریخت.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5