مرغ و هلو

نهار و شام

سرو برای 1 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه

مواد لازم

روغن زیتون
پیاز زرد
سینه مرغ
نمک- فلفل- زردچوبه- فلفل قرمز
پودر سیر- پودر پیاز
سرکه بالزامیک
عسل
هلو
گوجه گیلاسی
ریحان و نعنا

مقدار

2 قاشق غذاخوری
1 عدد بزرگ یا 2 عدد کوچک
3 عدد
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
3/1 فنجان
3 قاشق غذاخوری
3 عدد
15-20 عدد
به میزان لازم
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
پیاز و سیر راخرد کرده و با روغن زیتون تفت میدهیم.
2 -  
سینه های مرغ را ازقبل با نمک- فلفل قرمز- زردچوبه- پودر سیر- پودر پیاز – روغن زیتون مزه دار میکنیم (حداقل نیم ساعت استراحت کند)
3 -  
مرغ مزه دار شده را به پیاز و سیرکاراملی شده اضافه میکنیم.
4 -  
هلو ها رو برش زده و عسل روی آنها اضافه میکنیم.
5 -  
مرغ که پخته و سرخ شد هلو های عسلی را اضافه میکنیم.
6 -  
گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کرده و به مرغ ها اضافه میکنیم.
7 -  
سرکه بالزامیک را میریزیم. اجازه میدهیم تا بجوشد و سرکه بخار شور و کمی غلیظ شود.
8 -  
نمک- فلفل سیاه اضافه میکنیم.
9 -  
مجدد کمی عسل اضافه می کنیم.
10 -  
در نهایت ریحان خرد شده را اضافه کرده و سرو میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
برای تهیه این غذا میتوان هلو را پوست کند ویا چنانچه هلو در دسترس نبوذد از کمپوت هلو استفاده کرد ولی عسل کمتری ریخت.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print