مرغ شکم پر

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 40 دقیقه

مواد لازم

سینه مرغ
روغن زیتون
رنده ی پوست لیمو
ساقه ی مارچوبه
پنیر موزارلا
گوجه فرنگی خشک شده
پودر سیر
نمک
فلفل

مقدار

۴ عدد بزرگ
۱ قاشق غذاخوری
۱ قاشق غذاخوری
۱۲ عدد باریک
۴ برش باریک و کوچک
۴ قاشق غذاخوری
۱ قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1 -  
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2 -  
سینه های مرغ را از وسط برش زده طوریکه از هم جدا نشوند. سپس داخل آن ها را مقداری نمک ،فلفل و پوست لیمو بمالید.
3 -  
داخل سینه ها را به طور مساوی با پنیر ،مارچوبه و گوجه پر کرده و با خلال دندان کامل ببندید ،سپس سطح مرغ ها را نمک ،فلفل و پودر سیر بمالید.
4 -  
ماهیتابه ای مناسب فر برداشته داخل آن روغن بریزید و سپس دو طرف سینه ها را به مدت 3 دقیقه تفت داده و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید.

نکات مهم:

1 -  
نکته مهم در طرز تهیه سینه مرغ شکم پر، اندازه سینه های مرغ است. سعی کنید سینه های مرغ، یک اندازه باشند. در این صورت هم مدت زمان پخت یکسانی دارند و هم ظاهر بهتری خواهند داشت.
2 -  
برای طرز تهیه سینه مرغ شکم پر رژیمی با پنیر، پنیر خامه ای و پنیر پیتزا را در مواد مورد استفاده در داخل سینه ها، به کار نبرید. البته می توانید طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با آلو یا قیسی (روش دوم) را امتحان کنید.
3 -  
هنگام گذاشتن در تابه و پختن سینه های مرغ، حرارت را بسیار ملایم کنید تا مرغ کاملا بپزد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print