ماهی کاری هندی

نهار و شام

سرو برای 3 نفر
زمان آماده سازی : 47 دقیقه

مواد لازم

فیله سالمون
پودر گشنیز
فلفل سبز تند
پیاز بزرگ
سیر
گوجه فرنگی
پودر پاپریکا دودی
نمک
زردچوبه
روغن (روغن زیتون)
پودر زیره
ادویه مخلوط غذاهای دریایی
پودر سیر
پودر پیاز
ادویه کاری

مقدار

4 تکه
1 قاشق مرباخوری
3-4 عدد
1 عدد
5-6 حبه
4-5 عدد
1 قاشق مرباخوری
به میزان لازم
1 قاشق مربا خوری
2/1 فنجان
1 قاشق مربا خوری
به میزان دلخواه
1 قاشق مربا خوری
1 قاشق مرباخوری
به میزان دلخواه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا پیاز را رشته ای خرد کنید و با نمک و زردچوبه تفت دهید.
2 -  
سیر خرد شده را اضافه کنید. و تفت بدهید.
3 -  
گوجه فرنگی ها را از وسط چاقو بزنید و با روغن زیتون یا روغن کمی چرب کنید و درون فر با دمای 200 درجه ساتیگراد به مدت 30 دقیق قرار دهید تا کمی رست شوند.
4 -  
از فر بیرون آورده و خرد کنید داخل سیر و پیاز اضافه کنید و کمی رب هم بریزید.
5 -  
ادویه های_نمک- فلفل- پاپریکا-ادویه مخلوط- پودر سیر- پودر پیاز- زردچوبه را اضافه کرده و فلفل چیلی های سبز خرد شده هم اضافه میکنیم.
6 -  
آب جوشیده را اضافه کرده و اجازه میدهیم 10 دقیقه بجوشد.
7 -  
ماهی را ازقبل با هر نوع ادویه دلخواه و پودر سیر و پودر پیاز مرینیت میکنیم و کنار میگذاریم. و داخل تابه مناسب سرخ میکنیم.
8 -  
ماهی سرخ شده را به سس آماده شده اضافه کرده و مجدد اجازه میدهیم تا کمی بجوشد و در اخر ادویه کاری را اضافه میکنیم.
9 -  
با برنج یا نان سرو میکنیم.

نکات مهم:

1 -  
به جای ماهی سالمون میتوان از فیله مذغ و یا حتی میگو هم استفاده کرد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print