ماهی سالمون گریل با سالسا و آوا کادو

نهار و شام

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

فیله سالمون
پودر سیر
فلفل سیاه
روغن زیتون
آواکادو ریز خرد شده
پیاز قرمز خرد شده
گوجه گیلاسی خرد شده
جعفری خرد شده
هالوپینوی خرد شده

مقدار

۴ عدد
۱ قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری
۲ قاشق غذاخوری
۲عدد رسیده
۱عدد کوچک
۲ پیمانه
۲ قاشق غذاخوری
۱ عدد

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا فیله سالمون را با نمک سیر و فلفل مزه دار کنید سپس داخل ماهی تابه ای هر دو طرف فیله ها را به مدت 6 دقیقه به همراه روغن زیتون گریل کنید.
2 -  
برای تهیه سالاد: آووکادو - پیاز قرمز- گوجه گیلاسی- جعفری - هالوپینو را با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و با فیله ها سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
پوست سالمون خوشمزه و سالم است! بنابراین هنگام پختن ماهی سالمون، پوست را نگه دارید. علاوه بر آن پوست یک لایه ایمنی بین گوشت ماهی شما و حرارت ایجاد می کند. برای پخت از سمت پوست شروع کنید و بگذارید تا ترد شود.
2 -  
اگر از گریل یا تابه استفاده می کنید ، ماهی سالمون را از قسمت پوست با حرارت زیاد بپزید تا پوست ترد شود. حدود 90 درصد پختتان را از طرف پوست انجام دهید. رنگ گوشت هنگام پخت به صورتی شفاف تا سفید مات می شود. سپس طرف دیگر ماهی را با آرامی بپزید.
3 -  
روش کبابی ماهی سالمون سالمترین و با کیفیت ترین است. کباب کردن فقط 30 دقیقه طول می کشد. همچنین می توانید این روش را در کاغذ روغنی یا فویل انجام دهید . ماهی سالمون را با بسیاری از سبزیجات مورد علاقتان درون فر بگذارید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print