ماهی سالمون با گواکومولی

نهار و شام

سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

ماهی سالمون
نمک
فلفل
ادویه غذاهای دریایی
روغن زیتون
آووکادو
پیاز متوسط
گشنیز
لیموترش تازه
برنج قهوه ای

مقدار

2 تکه
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
3-4 قاشق غذاخوری
1 عدد
1 عدد
1 دسته
2-3 عدد
5/1 تا 2 پیمانه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ماهی رو با ادویه‌جات و‌ روغن‌زیتون طعم دار کنین
2 -  
با مقداری روغن زیتون داخل تابه گریل کنین.
3 -  
برای تهیه گواکومولی آووکادوی رسیده رو له کنین با پیاز متوسط نگینی ، گشنیز ساطوری شده ،فلفل،نمک و آبلیموی تازه مخلوط کنین.
4 -  
برنج قهوه ای که از قبل خیس کردین رو با ۳ پیمانه آب بپزین.
5 -  
بعد از گریل شدن ماهی‌ها گواکومولی رو روی ماهی‌ها بریزین و با برنج سرو کنین.

نکات مهم:

1 -  
حداقل نیم ساعت قبل از طبخ ماهی هر را مزه دار کنید و داخل یخچای قرار دهید تا ببوی زهم ماهی گرفته شود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print