ماهی سالمون با گواکومولی
نهار و شام
سرو برای 5 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
مواد لازم
ماهی سالمون
نمک
فلفل
ادویه غذاهای دریایی
روغن زیتون
آووکادو
پیاز متوسط
گشنیز
لیموترش تازه
برنج قهوه ای
مقدار
2 تکه
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
به میزان دلخواه
3-4 قاشق غذاخوری
1 عدد
1 عدد
1 دسته
2-3 عدد
5/1 تا 2 پیمانه
Play Video
طرز تهیه:
1 -
ماهی رو با ادویهجات و روغنزیتون طعم دار کنین
2 -
با مقداری روغن زیتون داخل تابه گریل کنین.
3 -
برای تهیه گواکومولی آووکادوی رسیده رو له کنین با پیاز متوسط نگینی ، گشنیز ساطوری شده ،فلفل،نمک و آبلیموی تازه مخلوط کنین.
4 -
برنج قهوه ای که از قبل خیس کردین رو با ۳ پیمانه آب بپزین.
5 -
بعد از گریل شدن ماهیها گواکومولی رو روی ماهیها بریزین و با برنج سرو کنین.
نکات مهم:
1 -
حداقل نیم ساعت قبل از طبخ ماهی هر را مزه دار کنید و داخل یخچای قرار دهید تا ببوی زهم ماهی گرفته شود.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
خوراک زبان
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
نان ژامبون پنیری
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
مرغ پنیری تیکا
☆☆☆☆☆ 0.00000/5