لازانیا وگان

نهار و شام

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه

مواد لازم

لازانیا
اسفناج
روغن زیتون
سس گوجه فرنگی
توفو
آب لیمو
نمک
مخمر غذایی
پودر سیر
جهت تزئین :
ریحان تازه

مقدار

۱ بسته
۲ پیمانه
۲ قاشق غذاخوری
۴ پیمانه
۲ پیمانه
1عدد
۲/۱ قاشق چای‌خوری
۴ قاشق غذا خوری
۲/۱قاشق چای‌خوری
-
به میزان دلخواه

طرز تهیه:

1 -  
فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید.
2 -  
لازانیا رو طبق دستور روی بسته پخته و آبکش کنید و بلافاصله به ورقه ها روغن زیتون بزنید که به هم نچسبند.
3 -  
توفو رو با دستمال حوله ای خشک کنید و به همراه نمک ،فلفل ،روغن زیتون ، آب لیمو ،مخمر و پودر سیر داخل غذا ساز بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
4 -  
اسفناج ها رو داخل ماهیتابه بریزید و به همراه نمک و فلفل به مدت 3 دقیقه تفت بدید و بعد به غذاساز اضافه کنید و مخلوط کنید.
5 -  
سس گوجه فرنگی رو کف ظرف مناسب فر بریزید و ورقه های لازانیا رو با ریکوتای آماده شده پر کرده و رول کنید و داخل ظرف بچینید و بعد به مدت 10 دقیقه داخل فر بذارید.
6 -  
با ریحان تازه سرو کنید.

نکات مهم:

1 -  
از پاستا صدفی بزرگ نیز میتوان برای تهیه این غذا استفاده نمود که مواد داخل لازانیا را داخل شکم صدفها پر میکنیم.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print