فلفل دلمه ای شکم پر با تن

سالاد و پیش غذا

سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 25 دقیقه

مواد لازم

فلفل دلمه ای
تن ماهی
برنج قهوه ای پخته
هویج رنده شده
نخود سبز
ماست یونانی کم چرب
آب لیموی تازه
سیر رنده شده
فلفل
نمک
پنیر چدار
جهت تزئین :
پیازچه خرد شده

مقدار

۳ عدد بزرگ
۳ عدد کنسرو بدون روغن و خرد شده
۱ پیمانه
۱ عدد بزرگ
۱ پیمانه
۱ پیمانه
۱ پیمانه
۲ حبه
۱ قاشق چای‌خوری
۱ قاشق چای‌خوری
۲/۱ پیمانه
-
۲ عدد

طرز تهیه:

1 -  
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2 -  
فلفل دلمه ای را شسته و خشک کنید ،سپس از وسط برش زده و داخل آن ها را خالی کنید.
3 -  
داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و فلفل ها دلمه ای ها را نمک و فلفل زده و به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید.
4 -  
داخل ظرفی تن ،ماست ،برنج ،هویج،آب لیمو ،نمک ،سیر و فلفل را به خوبی مخلوط کنید.
5 -  
سینی را از داخل فر بیرون بیاورید و از مخلوط آماده شده داخل فلفل دلمه ای ها گذاشته و روی آن ها پنیر بریزید و به مدت 12 دقیقه داخل فر بگذارید.
6 -  
برای سرو از پیازچه خرد شده استفاده کنید.

نکات مهم:

1 -  
به جای مواد بالا میتوان از ترکیب گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر و پنیر استفاده کرد.
2 -  
از فلفل کاپی نیز میتوان استفاده نمود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print