شکلات تخته ای دست ساز

شیرینی و دسر

سرو برای 10 نفر
زمان آماده سازی : 45 دقیقه

مواد لازم

شکلات قنادی سفید سکه‌ای
شکلات تلخ قنادی سکه‌ای
مغز فندق خام
مغز پسته خام
پرک بادام
بلو بری تازه
رنگ پودری خوراکی

مقدار

۳۰۰ گرم
۳۰۰ گرم
۵۰ گرم
50 گرم
20 گرم
50 گرم
به میزان دلخواه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
ابتدا شکلات‌ها را به روش بن ماری ذوب میکنیم.
2 -  
درون قالب سیلیکونی ریخته و به دلخواه از مغزها روی قالب‌ها میریزیم و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا ببندد
3 -  
برای شکلات دو رنگ نصف قالب را شکلات شیری و نصف دیگر را شکلات سفید میریزیم و به کمک یک سیخ چوبی با هم مخلوط میکنیم و در آخر پرک بادام را رو شکلات‌ها میریزیم
4 -  
برای شکلات رنگی، رنگ دلخواه را کم کم ر اضافه میکنیم تا به رنگ دلخواه برسیم و در آخر بلوبری و پرک بادام را روی آن میچینیم و داخل یخچال میگذاریم.

نکات مهم:

1 -  
برای رسیدن به رنگ دلخواه حتما باید کم کم رنگ خوراکی را به شکلات اضافه کنیم تا به رنگ دلخواه برسیم.
2 -  
از هرنوع میوه خشک هم میتوان به جای آجیا در این شکلات استفاده کرد که معمولا توت فرنگی خشک خوشمزه تر خواهد بود.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print