سیب زمینی سوخاری اسپایسی

سالاد و پیش غذا

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 40 دقیقه

مواد لازم

سیب زمینی
آب
نمک
روغن سرخ کردنی
زردچوبه
پودر گشنیز
پودر جعفری
فلفل سیاه
پودر زیره
پودر انبه
پودر چیلی
فلفل قرمز
جهت تزئین :
جعفری تازه و خرد شده

مقدار

500گرم
2پیمانه
1قاشق غذاخوری
مقدار لازم
1قاشق چایخوری
1قاشق چایخوری
2/1قاشق چایخوری
2/1قاشق چایخوری
2/1قاشق چایخوری
2/1قاشق چایخوری
2/1قاشق چایخوری
2/1قاشق چایخوری
-
به میزان دلخواه
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
سیب زمینی ها را به 4 قسمت تقسیم کرده و به مدت 10 دقیقه داخل مخلوط آب و نمک بگذارید.
2 -  
سپس سیب زمینی ها را داخل روغن تفت داده و کنار بگذارید.
3 -  
با استفاده از یک پیاله سطح سیب زمینی ها را مقداری له کنید و دوباره داخل روغن سرخ کنید.
4 -  
داخل ماهیتابه مقداری روغن ریخته و ادویه ها را به روغن اضافه کرده و مقداری تفت دهید سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده و هم بزنید .
5 -  
برای سرو میتوانید از جعفری تازه ی خرد شده استفاده کنید.

نکات مهم:

1 -  
بعد از قرار دادن سیب زمینی ها اخل آب نمک آب آنها را بگیرید و خشک کنید و سپس سرخ کنید.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print