سوپ گوجه و لوبیا سفید
سالاد و پیش غذا
سرو برای 2 نفر
زمان آماده سازی : 60 دقیقه
مواد لازم
روغن زیتون
گوجه گیلاسی
مریم گلی
فلفل قرمز
پیاز زرد متوسط
ساقه کرفس
هویج
سیر
پودر پونه
پودر آویشن
لوبیای سفید
عصاره سبزیجات
جعفری
رنده پوست لیمو
کلم پیچ
نمک
فلفل سیاه
برگ بو
مقدار
۴ قاشق چایخوری
۱۰-۱۵ عدد
۸ عدد
۲/۱ قاشق چایخوری
۲/۱ عدد خرد شده
۲ عدد خرد شده
۲ عدد خرد شده
۵ حبه
۱ قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری
۳ پیمانه
۲ قرص
۱ پیمانه خرد شده
۲/۱ عدد
۱۰ برگ
۱ قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری
۲ عدد
طرز تهیه:
1 -
فر رو با دمای 200 درجه گرم کنید.
2 -
گوجه فرنگی ها رو به 2قاشق چایخوری روغن ،نمک ،فلفل و مریم گلی مخلوط کنید و به مدت 25 دقیقه داخل فر بزارید.
3 -
باقیمانده ی روغن رو داخل قابلمه بریزید و پیاز ،کرفس و هویج رو تفت بدید و بعد سیر رو به همراه نمک اضافه کنید.
4 -
پونه ،آویشن ،آب عصاره سبزیجات ،برگ بو و لوبیا رو به قابلمه اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه گوجه فرنگی ها رو اضافه کنید.
5 -
سوپ رو داخل مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
6 -
سوپ رو به همراه جعفری و مقداری لیمو ی تازه سرو کنید.
نکات مهم:
1 -
از گوجه کبابی نیز میتوان به جای گوجه رست شده استفاده نمود.
نظرات و امتیاز ها
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
دستور پخت های مرتبط
لاهموکان ترکی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
سیب زمینی سوخاری اسپایسی
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
گل کلم گریل
☆☆☆☆☆ 0.00000/5
سالاد استیک با سس پرتقال
☆☆☆☆☆ 0.00000/5