سوپ پاستا

سالاد و پیش غذا

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم

لوبیا سبز
زنجبیل
هویج
گوجه گیلاسی
پودر فلفل چیلی
گشنیز
سیر
سبزیجات معطر خشک
پیاز
پیازچه
ذرت شیرین
پاستا نیم پخته شده
نمک
فلفل
گراند ماسالا
پودر گوجه فرنگی (در صورت دلخواه)
روغن زیتون
عصاره مرغ
آب
فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده)

مقدار

10-15 عدد
1 بند انگشت
2 عدد
10-15 عدد
به میزان دلخواه
یک دسته کوچک
3 حبه
1 قاشق غذا خوری پر
1 عدد
3-4 عدد
یک فنجان
2 فنجان
به میزان لازم
به میزان لازم
1 قاشق چای خوری
1 قاشق غذا خوری
به میزان لازم
1 قرص
4 لیوان
1 عدد
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
روغن زیتون را داخل ظرف ریخته تا داغ شود.
2 -  
زنجبیل خرد شده- سیر- را اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا سبک شوند
3 -  
پیاز خرد شده- هویچ خرد شده (بصورت طولی)- لوبیا سبز خرد شده- فلفل قرمز دلمه ای و گشنیز را اضافه کرده و تفت میدهیم.
4 -  
ذرت را هم اضافه میکنیم.
5 -  
فلفل سیاه فلفل چیلی خشک پودر شده- سبزیجات خشک معطر- نمک را اضافه کرده تفت میدهیم تا سبزیجات سرخ شوند.(یک دقیقه تفت میدهیم)
6 -  
4 فنجان آب را با عصاره مرغ مخلوط کرده اضافه میکنیم.
7 -  
خوب که جوشید پاستا پاپیونی که از کمی پخته شده را اضافه میکنیم.
8 -  
گوجه های گیلاسی را میریزیم.
9 -  
حدود 10-15 زمان میدهیم تا بجوشد.
10 -  
در نهایت پیازچه خرد شده را اضافه میکنیم.
11 -  
در ظرف مناسب ریخته و سرو مینماییم.

نکات مهم:

1 -  
به جای پاستا از ودل و یا رشته سوپ میتوان استفاده کرد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print