سوپ تره فرنگی

سالاد و پیش غذا

سرو برای 4 نفر
زمان آماده سازی : 40 دقیقه

مواد لازم

کره
تره بزرگ
سیر، پوست کنده و له شده
پیاز
سیب زمینی
عصاره مرغ
برگ بو
نمک
فلفل سیاه آسیاب شده
پودر سیر
پودر پیاز
پاپریکا
خامه ترش غلیظ
نان تست سرخ شده برای تزیین (همراه با پودر سیر و پیاز سرخ کنید)

مقدار

3 قاشق غذاخوری
۴ عددفقط قسمت های سفید و سبز روشن، تقریباً خرد شده (حدود 5 فنجان)
2 حبه
1 عدد متوسط
4-5 عدد متوسط مکعبی خرد شده
۲ عدد
3-4 عدد
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
1 فنجان
-
Play Video

طرز تهیه:

1 -  
سیب زمینی، عصاره آب گوشت (محلول در آب جوش)، برگ بو، ، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
2 -  
حرارت را کم کنید. به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها خیلی نرم شوند بجوشانید. (میتوانید سیب زمینی ها را از قبل نیم پز کنید) – پس از پخته شدن برگ بو ها را از قابلمه بیرون بیاورید.
3 -  
کره را روی حرارت متوسط در یک قابلمه سوپ بزرگ آب کنید. تره فرنگی و سیر را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه مرتب هم بزنید تا نرم شوند. حرارت را به میزان لازم تنظیم کنید تا قهوه ای نشود
4 -  
مخلوط تره و پیاز و سیر سرخ شده را به سیب زمینی های پخته شده اضافه میکنیم. و میگذاریم تا کمی بجوشد.
5 -  
سوپ را با یک مخلوط کن دستی پوره کنید تا یکدست شود. خامه غلیظ را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. مزه کنید و چاشنی را با نمک و فلفل تنظیم کنید.

نکات مهم:

1 -  
چنانچه خامه ترش در دسترس نبود از ماست چکیده چرب هم میتوان استفاده کرد.

نظرات و امتیاز ها

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

دستور پخت های مرتبط

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print